Despre noi

centre-spa.ro este un motor de cautare pentru frumusete si relaxare. Noi adunam informatiile de care aveti nevoie legate de centrele spa, saloanele de relaxare sau vacantele spa si vi le prezentam pentru a face alegerea potrivita. Ne gandim ca in ziua de azi timpul este foarte important si de aceea va oferim o platforma prin care  puteti sa faceti o alegere rapida.

Da….

va economisim timpul atunci cand doriti  sa aflati informatiile dorite. Exista o mare diversitate in  domeniu si este destul de greu sa le gasiti pe toate intr-un singur loc. Noi va oferim acest lucru.

Nu…

va spunem care centru  este mai bun sau nu, care este potrivita pentru dumneavoastra sau nu. Acest lucru depinde doar de dumneavoastra.

De ce?

Credem ca trebuie sa detineti controlul in ceea ce priveste sanatatea dumneavoastra si pentru asta aveti nevoie de cat mai multe informatii.  Acest lucru il punem noi in practica .

Banii

Noi nu vindem serviciile centrelor pe care le prezentam si nu ne deranjeaza daca alegeti un centru sau altul. Noi oferim doar informatia astfel incat sa alegeti  in cunostinta de
cauza.

Comunicarea

Ne-ar face placere sa ne transmiteti opiniile voastre. Daca am putea sa facem in fiecare zi site-ul nostru mai bun, atunci fiti sigur ca site-ul de azi este mai bun. Promitem ca va vom raspunde la orice sugestie sau parere.

Echipa

centre-spa.ro

 

ro-link media services srl

1 octombrie 2011

Despre portal

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Recomandam citirea cu atentie a acestora. www.centre-spa.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Categorii