Sport Spa in Poiana Brasov

Centrul Spa de la Hotelul Sport din Poiana Brasov îi întămpină pe oaspeti cu un ambient unic si elegant, cu un design special proiectat, inspirat din “darurile” pamantului: apa, lemn si piatra (ardezie, onix si marmura) imbinate in stil modern si elegant in acelasi timp. Dotarile moderne creaza starea de relaxare si evadare din cotidian.

La centrul Spa al Hotelului Sport din Poiana Brasov, oricine se va simtiti relaxat si revigorat. In cadrul centrului SPA din Poiana Brasov regasim la parter un modern centru de fitness, o piscina interioara cu jacuzzi, sauna uscata, hamam, laconium, fantana de gheata precum si o moderna zona de relaxare. La exterior exista un Hot Tub special amenajat ce poate fi utilizat si in timpul iernii (temperatura apei este stabilita automat la 37 Gr Celsius).

De asemenea, la Sport Spa din Poiana Brasov oferim diverse tipuri de masaje: relaxare, Ayurvedic, masaj cu pietre vulcanice, masaj Sabai, dus-masaj, hidromasaj, dus subacval precum si programe de estetica corporala si faciala.

Cu o suprafata de aprox 2000 mp, Sport Spa din Poiana Brasov este locatia perfecta pentru imbinarea sportului cu relaxarea, a rasfatului si placerii, a sanatatii si starii de bine si a terapiilor specifice antistres si a relaxarii psihice

Cautari:

  • centru spa poiana brasov

Centre SPA Hoteluri SPA Vacante SPA Video , , , , , , , , , , , , ,

Profile asemanatoare

Spuneti-va parerea

Votati prin click pe steluta :

Recomanda

Captcha Verification
captcha image

Solicitare informatii

Captcha Verification
captcha image

Despre portal

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Recomandam citirea cu atentie a acestora. www.centre-spa.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Categorii