SPA METROPOLIS – HOTEL METROPOLIS 5* BISTRITA

Hotel “Metropolis” dispune de un complex de relaxare dotat cu aparatura moderna la cele mai inalte standarde internationale. Impachetari, hidroterapie, remodelare corporala (LPG) si bronzare organica, toate intr-un singur loc, la SPA Metropolis.Salonul cu termocuverta ofera masaje de relaxare, detoxifiere si tonifiere, precum si impachetari cu cafea, vin sau ciocolata, fiind amenajat cu cabina de dus si chiuveta, dispozitive de sterilizare, incalzire si ultraviolete.

In salonul de hidroterapie puteti alege intre diferitele variante pe care vi le ofera patul cu perne cu apa calda: termoterapie, cromoterapie (terapie prin culoare) sau aromoterapie (esentele exotice fiind la alegerea clientului sau la recomandarea personalului specializat).

Cellum6 Integral este patul de ultima generatie aflat in salonul de remodelare corporala, unde beneficiati de tratamente faciale, ridicarea pometilor, inlaturarea barbiei duble, a ridurilor ori a cicatricilor, iar durerile musculare le puteti da uitarii prin folosirea tehnologiei Cellum6 Integral. Tot aici gasiti programe si tratamente speciale anticelulitice.

Iar daca va doriti o culoare exotica si o piele sanatoasa fara a va expune vreunui risc puteti apela la serviciile salonului de bronzare organica, in care se folosesc produse 100% naturale. Iar efectele sunt garantate pentru cel putin doua saptamani!

Piscina acoperita, cu vedere spre Bistrita Ardeleana, este unul dintre locurile speciale de relaxare de care se pot bucura clientii Hotelului “Metropolis”.

Luminile cu culori variabile, sezlongurile imbietoare, atmosfera intima si calda sunt argumentele necesare pentru o refacere binemeritata la finalul unei calatorii ori a unei zile presarate cu numeroase intalniri de afaceri.

Bazinul tip jacuzzi va ofera hidromasajul ideal pentru refacerea fortelor si pregatirea unei seri de vis ori a unei noi calatorii.

Cautari:

  • hotel metropolis bistrita
  • metropolis spa bistrita
  • spa bistrita
  • spa metropolis bistrita
  • metropolis spa
  • centru spa bistrita
  • metropolis bistrita spa

Centre SPA Hoteluri SPA , , , , ,

Profile asemanatoare

Spuneti-va parerea

Votati prin click pe steluta :

Recomanda

Captcha Verification
captcha image

Solicitare informatii

Captcha Verification
captcha image