Karin Herzog Oxygen Spa

Karin Herzog Oxygen Spa este mai mult decat un Spa – este o sursa de viata.

Imagineaza-ti paradisul in termeni simpli: un loc unde vei redescoperi ritmurile uitate ale zilelor lungi, ecourile noptilor usoare si reteta echilibrului interior. Ai gasit, este Locul in care doar TU contezi!

Atmosfera inmiresmata de arome prospate te indeamna la calm, la ganduri linistite, la ganduri de fericire si noi inceputuri, o experienta unica a stimularii celor cinci simturi dincolo de asteptari.


Situat in centrul istoric si plin de farmec al Brasovului, de indata ce ii vei trece pragul, vei observa ca fiecare detaliu a fost conceput cu grija pentru a crea o atmosfera de autentic calm, stare de bine si eleganta. Un sanctuar de relaxare de peste de 400 mp., ce iti ofera confortul unui Spa de 4 stele in care doar simpla ta prezenta te umple de energie pozitiva. Camerele de terapie uscata si umeda mari si spatioase, de un rafinament estetic aparte in care ritualurile regale de masaj, sesiunile magice de tratamente faciale si coporale – a caror valoare este dublata de terapia elvetiana unica cu oxigen Karin Herzog, te ajuta sa te regasesti; atmosfera placuta a saunei finlandeze autentice, hidroterapia cu masajul subacval -o alta forta sacra de tamaduire,cromoterapia, si meloterapia, binecuvantarea masajelor in cuplu, ambianta reconfortanta a camerei de relaxare, pasiunea si dedicatia terapeutilor, sunt doar o parte din ceea ce Karin Herzog Oxygen Spa iti poate oferi drept “pauza de sanatate” in rutina de zi cu zi.

Centre SPA Video , , , , , , , , , ,

Profile asemanatoare

Spuneti-va parerea

Votati prin click pe steluta :

Recomanda

Captcha Verification
captcha image

Solicitare informatii

Captcha Verification
captcha image