Orhideea Health & SPA Bucureşti

Filosofia noastră

“Spa” reuneşte într-un singur concept sănătatea, frumuseţea şi relaxarea!

Orhideea Health & Spa s-a născut din pasiunea pentru wellness, termen pe care noi îl definim ca fiind un mod de viaţă ce se rupe de cotidianul slujbei şi grijilor și se concentrează pe sănătatea fizică, emoțională și mentală. Cu integritate și sinceritate vă oferim inspirație pentru un stil de viață sănătos într-un mediu care încântă toate simțurile, vizual, olfactiv, auditiv, prin prezența continuă a aromelor spa, a muzicii liniștitoare, și a variației de culori, ce induc calm si armonie.

La Orihdeea Health & Spa abordăm în stil holistic sănătatea, luând în considerare mișcarea, nutriția si relaxarea, combinând mijloacele terapeutice occidentale și orientale, precum și măsuri preventive ce includ un program terapeutic regulat. Fie că alegi o sesiune energizantă de fitness sau înot, fie că sărbătorești cu prietenii un eveniment special în cadrul unui Spa Party sau, pur și simplu, iți dorești să plutești spre relaxarea absolută, clipele petrecute la OH&S vor fi memorabile și pline de armonie.

Orhideea Spa este operat de Eden Spa.
Eden Spa, primul Day Spa deschis in Romania in 2005, are o expertiza care asigura standarde inalte de calitate, profesionalism, inovatie si livrarea catre cei care ii trec pragul a unei adevarate experiente spa: echilibru, armonie fizica si psihica, o stare de bine.

Eden Spa este acum operator al urmatoarelor centre: The Spa Hilton Sibiu, Eden Grand Hotel Continental, Orhideea Spa si Eden Spa Bucuresti.

Centre SPA , , , , , , ,

Profile asemanatoare

Spuneti-va parerea

Votati prin click pe steluta :

Recomanda

Captcha Verification
captcha image

Solicitare informatii

Captcha Verification
captcha image