Magnolia SPA

Universul Magnolia spa

Linistea te inconjoara, mirosurile placute iti bucura simturile, ingredientele pure iti mangaie pielea…Magnolia Spa se doreste a fi mai mult decat un loc in care beneficiezi de tratamente spa:  un mod de viata, un spatiu unde ritualurile spa se imbina delicat cu emotiile. Este locul in care iti regasesti pacea interioara, legatura cu tine, echilibrul intre mintea, sufletul si corpul tau.
Cum reusim sa recreem liniste in mijlocul orasului:
  •  camere de terapie amenajate suav
  •  aromaterapie
  •  colt de relaxare, terasa, aer, fructe proaspete
  •  muzica de suflet
  •  multa grija si atentie
Design inspirat din natura, zona de relaxare cu muzica de suflet, terasa, camere de terapie amenajate cu grija, paturi de terapie generoase si confortabile, spa suite – un apartament luxos cu doua paturi de tratament, jacuzzi si terasa proprie.
Adoram Natura si credem ca Natura tinde spre un echilibru permanent. In Natura gasim ingrijirea care este in armonie cu noi, delicata si eficienta, fara efecte nedorite pe termen lung. Ne alegem cu mare grija partenerii, in spiritul principiilor noastre de viata. The Organic Pharmacy este specializata in plante, homeopatie si produse cosmetice organice. Produsele The Organic Pharmacy s-au nascut din aceeasi dragoste de natura pe care o impartasim si noi. Nu contin conservanti artificiali, parfumuri, sau alte ingrediente toxice folosite in majoritatea produselor cosmetice. Sunt foarte fine si provin exclusiv din plante. Pielea noastra le adora si le savureaza. Le poti gasi in ritualurile Magnolia Spa sau iti poti ingriji pielea delicat acasa.

Centre SPA Saloane SPA , , , , , , ,

Profile asemanatoare

Spuneti-va parerea

Votati prin click pe steluta :

Recomanda

Captcha Verification
captcha image

Solicitare informatii

Captcha Verification
captcha image