Eden SPA – Hilton Sibiu – The SPA

 Relaxarea are de acum o noua destinatie: The Spa. Cel mai mai modern centru spa din Romania, gazduit de Hilton Sibiu 5*.

La The SPA, terapiile merg in tandem cu sunete si mirosuri seducatoare. Fie ca vrei sa te relaxezi, fie ca vrei sa scapi de stres sau sa te energizezi, ai ajuns la locul potrivit. Te poti bucura de masaje cu pietre calde si uleiuri esentiale, bai cu lapte si miere, impachetari cu trandafiri, lavanda sau miere si tratamente faciale cu ingrediente organice. Si asta nu e tot. Sauna finlandeza sau cu aburi, zonele de relaxare cu fotolii termale, dusurile emotionale desavarsesc rasfatul.

The Spa inseamna 2000 de mp dedicati relaxarii si nevoii de evadare, 14 camere de tratament din care 2 cabine de cuplu. The Spa este un spatiu ultramodern unde inovatia, traditia si calitatea si-au dat mana pentru bunastarea fiecaruia dintre noi. O premiera in lumea centrelor SPA din Romania, care ofera un meniu extins de terapii anti-stress, relaxare, detoxifiere, energizare, revenire in forma. Servicii de 5 * pentru echilibrul omului de azi.

Filozofia Eden Spa

Uita de grijile lumii de afara si paseste intr-un univers in care timpul parca s-a oprit in loc pentru ca tu sa te abandonezi relaxarii si rasfatului.

Intr-un decor ce imbina subtil elemente Zen si eleganta,arome florale si muzica pentru suflet, corpul si mintea isi vor gasi echilibrul, vitalitatea si pacea…

Oferta terapiilor este generoasa si unica: inspirate din ritualuri stravechi din Extremul Orient si imbinind armonios traditia cu modernul,terapiile sint o invitatie la descoperire si redescoperire a propriului corp si suflet .. Viseaza, dormi, incarca-te cu energiii noi…

Muschii se relaxeaza, mintea se linisteste, plutesti in pace si seninatate…
Fie ca iti oferi o zi de rasfat doar pentru tine, fie ca vrei sa imparti bucuria relaxarii cu prietenii, timpul petrecut la EDEN SPA este izvor de sanatate si armonie..

Te asteptam pentru o experienta unica! De multe ori am visat sa gasim un loc unde sa uitam de agitatia orasului, sa lasam la o parte stress-ul cotidian, un loc in care sa ne relaxam si sa petrecem cateva ore de rasfat cu arome exotice, atmosfera calda si intima, terapie cu apa, maini magice si uleiuri miraculoase.
Vino sa ne descoperi! Iti oferim oaza in care te poti rasfata si abandona intr-o atmosfera relaxanta, unde mintea, corpul si sufletul se destind si se armonizeaza.

Poti incerca experienta multisenzoriala a aromelor si a cromoterapiei, a masajelor si bio-electrostimularii, a terapiilor cu apa sau aer cald, insotite de efectul celor mai rafinate extracte vegetale si uleiuri esentiale vitaminizante.
Iti sta la dispozitie o varietate de peste patruzeci de tratamente naturale si terapeutice si alte servicii de relaxare, intretinere si infrumusetare administrate de o echipa profesionista inalt calificata al carei obiectiv este sa ai un tonus exceptional, o silueta frumoasa, un ten cu aspect tonic, stralucitor si un trup sanatos.

Cautari:

  • hilton sibiu
  • SPA SIBIU
  • centru spa sibiu
  • centre spa sibiu
  • hilton sibiu spa
  • spa hilton sibiu
  • eden spa brasov
  • hotel hilton sibiu spa

Centre SPA Hoteluri SPA Vacante SPA , , , , , , , ,

Profile asemanatoare

Spuneti-va parerea

Votati prin click pe steluta :

Recomanda

Captcha Verification
captcha image

Solicitare informatii

Captcha Verification
captcha image