Eden Spa GH Continental Grand Hotel Continental Bucuresti

Eden Spa GH Continental

               Eden Spa din cadrul Grand Hotel Continental este o oaza de liniste in mijlocul orasului. 400 mp dedicati regasirii de sine si armoniei dintre corp, minte si spirit.

Un spatiu intim, destinat relaxarii, detoxifierii si reducerii stresului. Te asteapta patru camere de tratament, o sauna uscata, un jacuzzi, o sala de fitness si un spa lounge, toate destinate sanatatii si starii tale de bine.
Meniul clasic de terapii spa (masaje, faciale, exfolieri, impachetari, manichiura) este completat de tehnici asiatice de echilibrarea energetica, presopunctura, reflexoterapie si acupunctura.
Terapii unicat te asteapta la Eden Spa GHContinental: 4 Elements Healing Ritual, terapie care isi propune sa te echilibreze si sa te faca sa te simti plin de viata si energie. Armonia dintre cele 4 elemente care ne definesc foc, apa, aer si pamant joaca un rol major in starea noastra de bine iar terapia are ca rol echilibrarea acestora.
De asemenea, ritualul de purifiere cu savon noire in sauna ajuta organismul sa elimine toxinele si sa-si gaseasca vitalitatea.
Tranquility Spa Lounge este dedicat savurarii momentelor de relaxare in liniste sau langa cineva drag. Tot aici te poti bucura de o carte buna sau iti poti bucura gustul cu un shake de mango si zmeura.
Poti sa ne vizitezi intr-o pauza de masa pentru o relaxare rapida sau poti veni intr-un weekend ca sa traiesti o adevarata exerienta spa.

Filozofia Eden Spa

Uita de grijile lumii de afara si paseste intr-un univers in care timpul parca s-a oprit in loc pentru ca tu sa te abandonezi relaxarii si rasfatului.

Intr-un decor ce imbina subtil elemente Zen si eleganta,arome florale si muzica pentru suflet, corpul si mintea isi vor gasi echilibrul, vitalitatea si pacea…

Oferta terapiilor este generoasa si unica: inspirate din ritualuri stravechi din Extremul Orient si imbinind armonios traditia cu modernul,terapiile sint o invitatie la descoperire si redescoperire a propriului corp si suflet .. Viseaza, dormi, incarca-te cu energiii noi…

Muschii se relaxeaza, mintea se linisteste, plutesti in pace si seninatate…
Fie ca iti oferi o zi de rasfat doar pentru tine, fie ca vrei sa imparti bucuria relaxarii cu prietenii, timpul petrecut la EDEN SPA este izvor de sanatate si armonie..

Te asteptam pentru o experienta unica! De multe ori am visat sa gasim un loc unde sa uitam de agitatia orasului, sa lasam la o parte stress-ul cotidian, un loc in care sa ne relaxam si sa petrecem cateva ore de rasfat cu arome exotice, atmosfera calda si intima, terapie cu apa, maini magice si uleiuri miraculoase.
Vino sa ne descoperi! Iti oferim oaza in care te poti rasfata si abandona intr-o atmosfera relaxanta, unde mintea, corpul si sufletul se destind si se armonizeaza.

Poti incerca experienta multisenzoriala a aromelor si a cromoterapiei, a masajelor si bio-electrostimularii, a terapiilor cu apa sau aer cald, insotite de efectul celor mai rafinate extracte vegetale si uleiuri esentiale vitaminizante.
Iti sta la dispozitie o varietate de peste patruzeci de tratamente naturale si terapeutice si alte servicii de relaxare, intretinere si infrumusetare administrate de o echipa profesionista inalt calificata al carei obiectiv este sa ai un tonus exceptional, o silueta frumoasa, un ten cu aspect tonic, stralucitor si un trup sanatos.

Cautari:

  • eden spa
  • hotel continental bucuresti

Centre SPA Hoteluri SPA , , , , , , , , ,

Profile asemanatoare

Spuneti-va parerea

Votati prin click pe steluta :

Recomanda

Captcha Verification
captcha image

Solicitare informatii

Captcha Verification
captcha image