Eden Spa Bucuresti

   Eden Spa, o oaza de liniste in mijlocul orasului, este situat intr-o vila eleganta din zona Primaverii. Cu o suprafata de cca 350 mp si 6 camere de tratament, Eden Spa va ofera experiente spa de neuitat. De asemenea, Eden Spa va ofera o camera de relaxare cu terasa in care puteti petrece alaturi de cei dragi clipe memorabile.

Experienta spa este completata de o bautura fina si de snacksuri sau fructe si de asemenea, va puteti lua un timp suplimentar sa rasfoiti o carte sau o revista puse la dispozitia dvs de spa.

Filozofia Eden Spa

Uita de grijile lumii de afara si paseste intr-un univers in care timpul parca s-a oprit in loc pentru ca tu sa te abandonezi relaxarii si rasfatului.

Intr-un decor ce imbina subtil elemente Zen si eleganta,arome florale si muzica pentru suflet, corpul si mintea isi vor gasi echilibrul, vitalitatea si pacea…

Oferta terapiilor este generoasa si unica: inspirate din ritualuri stravechi din Extremul Orient si imbinind armonios traditia cu modernul,terapiile sint o invitatie la descoperire si redescoperire a propriului corp si suflet .. Viseaza, dormi, incarca-te cu energiii noi…

Muschii se relaxeaza, mintea se linisteste, plutesti in pace si seninatate…
Fie ca iti oferi o zi de rasfat doar pentru tine, fie ca vrei sa imparti bucuria relaxarii cu prietenii, timpul petrecut la EDEN SPA este izvor de sanatate si armonie..

Te asteptam pentru o experienta unica! De multe ori am visat sa gasim un loc unde sa uitam de agitatia orasului, sa lasam la o parte stress-ul cotidian, un loc in care sa ne relaxam si sa petrecem cateva ore de rasfat cu arome exotice, atmosfera calda si intima, terapie cu apa, maini magice si uleiuri miraculoase.
Vino sa ne descoperi! Iti oferim oaza in care te poti rasfata si abandona intr-o atmosfera relaxanta, unde mintea, corpul si sufletul se destind si se armonizeaza.

Poti incerca experienta multisenzoriala a aromelor si a cromoterapiei, a masajelor si bio-electrostimularii, a terapiilor cu apa sau aer cald, insotite de efectul celor mai rafinate extracte vegetale si uleiuri esentiale vitaminizante.
Iti sta la dispozitie o varietate de peste patruzeci de tratamente naturale si terapeutice si alte servicii de relaxare, intretinere si infrumusetare administrate de o echipa profesionista inalt calificata al carei obiectiv este sa ai un tonus exceptional, o silueta frumoasa, un ten cu aspect tonic, stralucitor si un trup sanatos.

Centre SPA , , , ,

Profile asemanatoare

Spuneti-va parerea

Votati prin click pe steluta :

Recomanda

Captcha Verification
captcha image

Solicitare informatii

Captcha Verification
captcha image