Day SPA Bucuresti

Infiintat in anul 2005, salonul nostru a fost initial cunoscut drept BodyShape Decebal, ca parte a francizei BodyShape. Incepand cu 1 noiembrie 2006, s-a nascut brandul Day Spa – centru de slabire si modelare corporala independent. Day Spa este un nume in spatele caruia se afla un concept pe care ne-am dorit cu ardoare sa il implementam in folosul clientelor noastre. Ne-am dorit, pe langa introducerea unor tratamente de ultima generatie, crearea unei atmosfere aparte, fiind de altfel printre primele “spa-uri de zi” din tara. Avantajul nostru competitional este si va ramane in continuare faptul ca am reusit sa pastram preturi accesibile pentru absolut oricine. Astfel, nu doar vedetele sau persoanele cu venituri mari pot profita de o clipa de rasfat. Avem o experienta in tratamente corporale de slabire, anticelulita, de modelare si fermitate de trei ani de zile, la care adaugam experienta individuala a echipei noastre de profesionisti. Acestia sunt specialisti cu pregatire in domeniul medicinei, fapt ce contribuie enorm la succesul fiecarui tratament efectuat in salonul nostru. In acest an am masurat timpul in rezultate, nu in ore sau zile. Fiecare zambet al fiecarei cliente, fiecare centimetru si kilogram pierdute ne-au umplut sufletele de bucurie.

Am inteles fiecare nevoie a clientelor noastre si i-am venit in intampinare. Acum putem anticipam, sa intuim aceste nevoi si sa oferim solutiile cele bune la fiecare dintre ele. Fie ca e vorba de slabire, modelare corporala, vindecarea celulitei, fermitate a pielii si a musculaturii, fie ca e vorba de intretinere, relaxare sau toate la un loc, avem solutia optima: electrostimulare, impachetari in termocuverta cu namol marin, termosudatie cu parafina rece, tratament soc de slabire intensiva, vinoterapie la rece si la cald, masaj anticelulitic, terapeutic, de relaxare, reflexoterapie. De asemenea, am introdus servicii complete de cosmetica faciala si corporala: diagnoza profesionala de ten, masaj facial, tratamente faciale, lifting facial non-chirurgical, dar si epilare igienica efectuata cu ceara de unica folosinta si ceara film, pensat, vopsit gene si sprancene.

Produsele folosite sunt extrem de importante si ele, fiind un factor decisiv pentru rezultatele tratamentelor. De aceea la Day Spa produsele sunt de cea mai inalta calitate, rezultatul celor mai noi cercetari in domeniul esteticii corporale. Este vorba de produsele liniei Bruno Vassari, prezente in sfarsit si in Romania dupa ce au fost folosite cu succes in marile centre de frumusete din peste 30 de tari.

Ceea ce ne dorim mai presus de orice este ca tu sa nu mai consideri slabirea, modelarea corporala, fermitatea pielii, vindecarea celulitei sau pur si simplu mentinerea unei siluete armonioase ca fiind un chin, un sacrificiu, uneori zadarnic. La Day Spa toate acestea nu sunt doar cat se poate de reale, ci si cat se poate de placute. La noi petreci clipe de rasfat, intre prietene, in timp ce beneficiezi de tratamente extraordinare. Timpul zboara repede cand te simti bine si, cu fiecare vizita, arati si te simti din ce in ce mai bine.

Cautari:

  • centre spa bucuresti
  • day spa bucuresti
  • centru spa bucuresti
  • spa bucuresti
  • day spa salon pareri
  • salon lorenza timisoara

Centre SPA , , , , , , ,

Profile asemanatoare

Spuneti-va parerea

Votati prin click pe steluta :

Recomanda

Captcha Verification
captcha image

Solicitare informatii

Captcha Verification
captcha image